Produktet tona

Faktet e vërteta

Kemi disa fakte super këtu

 • 8 vjet Fabrika e vetë-drejtuar

  G Garancia e cilësisë(me super përbërës dhe garanci) Price pricemimi konkurrues(Asnjë ndërmjetës nuk bën ndonjë ndryshim,të ju ndihmojë të fitoni më shumë treg)

 • Shërbim i personalizuar

  We have a strong designer team and are a stage lighting equipment supplier, mund t'ju ofrojë dizajn të personalizuar në skenë, modeli i klubit, dizajni i dritës së ngjarjeve, 3D vizatim dhe efekt mp4, etj sipas kërkesave tuaja.

 • Shërbimi lokal

  8 years of stage lighting equipment experience; abroad customer local visits at least 2 herë në vit për t'ju ofruar shërbim më të mirë pas shitjes, siç është trajnimi i kontrolluesit, modelimi i shfaqjes së dritës dhe mirëmbajtja e dritës.

 • Zgjidhje të lehta të vendosura plotësisht

  DesignDizajn ndriçimi
  Installation Instalim lokal
  Show Konfirmohet shfaqja e lehtë

Aplikimet

HULUMTIMI TANI